MOGLA JE DA GA BLATI KOD LUNE I NINE, ALI NIJE! Anabela otkrila o Gagiju: On se razvodio od mene, a INATIO SE DECI!

Izvor: Press, 21.Maj.2020, 14:39

MOGLA JE DA GA BLATI KOD LUNE I NINE, ALI NIJE! Anabela otkrila o Gagiju: On se razvodio od mene, a INATIO SE DECI!

Anabela Atijas ovog jutra ćaskala je pored bazena sa Ivanom Šopić. Ona je otkrila detalje iz svog odnosa sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem, a pre toga pričala je o ćerki Luni.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Evo Luna se, polako, čini mi se, doziva pameti. Ona je rekla: "Mama, mene je opalila realnost". Ja sam rekla da svako treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da postavi svakog tamo gde mu je mesto. Ja sam Gagiju rekla da smo mi završili, probali smo da budemo okej, nismo uspeli. Ja sad jesam razvedena, ali nismo otišli jedno od drugog. Ti govoriš protiv - počela je priču Anabela, a zatim počela da priča o bivšem mužu Gagiju. On se razvodio od mene, a inatio se deci. Ti se razvodiš od žene, a ne od dece. Ja sam mogla da ga prijavim socijalnom radu, kad je bio cirke i to... Ali nisam htela. Ja to nisam htela da nosim na duši. Kad su same primetile, to je već bila druga priča - rekla je Anabela. Da, da, pa naravno - složila se Ivana Šopić. Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli kako je njoj kad gleda Marka i Gagija, koji joj nisu ništa, dok se iživljava nad njenom mamom. Ona Gagija voli kao oca svojih sestara - objašnjavala je Anabela. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.