MLAĐI JE OD NJE 15 GODINA Evo na kojeg našeg glumca je Snežana Dakić bacila oko

Izvor: Blic, 19.Apr.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLAĐI JE OD NJE 15 GODINA Evo na kojeg našeg glumca je Snežana Dakić bacila oko

Snežana Dakić ne krije da gaji simpatije prema jednom našem glumcu.

Popularna voditeljka nedavno je za "Blic Puls" izjavila da se dobro oseća kao razvedena žena, te da o udaji ne razmišlja. Ali, sada je priznala da je na jednog poznatog muškarca "bacila oko".

- Andrija Kuzmanović je jedan vrlo interesantan mlad momak, glumac koji sevrlo lepo transformiše i izgleda sofisticirano. Lep dečko - rekla je Snežana u emisiji "Premijera".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VOLI PILETINU: Snežana Dakić bacila oko na 15 godina MLAĐEG sprskog glumca!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2017

...Voditeljka je nedavno izjavila da ne planira da se udaje, pa i da joj muškarac za život nije potreban..Međutim, izgleda da se Snežana predomislila, pa je prokomentarisala glumca koji joj se dopao.."Andrija Kuzmanović je jedan vrlo interesantan mlad momak, glumac koji se vrlo lepo transformiše...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.