Izvor: Blic, 21.Mar.2024, 19:30

MIONA I ŠA RASKINULI, STANISLAV JE ZA SVE BIO U PRAVU Reper van sebe, urla po imanju: Evo šta se dogodilo nakon razvoda Aleksića i Vanje

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša sve je turbulentniji, a sada je pevačica odlučila da raskine sa reperom i to zbog njegove bivše supruge.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AU, KAKAV ŠOK - Sraman potez Mione Jovanović: Nakon raskida sa Ša pala NAJNIŽE - Reper slomljen od bola: "Vi se igrate sa mnom"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024

Svađa ne prestaje na imanju u Šimanovcima!..Miona Jovanović, učesnica rijali šou-programa "Elita", odlučila je da se suoči sa reperom Nenadom Aleksićem Ša nakon što je on ponovo izrazio ljubomoru prema Stanislavu Krofaku. Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, budući da su odnosi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.