Izvor: Blic, 25.Maj.2023, 10:52

"MINA JE 100 % PRIRODNA, NEMA NI GRAM PLASTIKE" Voditelj Ognjen Amidžić reagovao na prozivke da mu je devojka cela izoperisana: "Čitam koješta, a ne volim nepravdu"

Voditelj Ognjen Amidžić nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske, sa kojom ima sina, uplovio je u vezu sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ognjen Amidžić reagovao na prozivke da mu je devojka cela izoperisana: “Čitam koješta, a ne volim nepravdu”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Maj.2023, 10:22

Mina Naumović je, naime, svojim izgledom privukla veliku pažnju javnosti. Dok su jedni oduševljeni njenim izgledom, drugi smatraju da je preterala sa operacijama, zbog čega je i Ognjen reagovao. Voditeljeva devojka je, naime, objavila selfi iz emisije dok je pozirala u crvenoj haljini, a ovom objavom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.