MILJKOVIĆ NASRNUO NA DEVOJKU! Haos u programu uživo – nije mogao da se SMIRI! Kajem se, ali… (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2020, 12:38

MILJKOVIĆ NASRNUO NA DEVOJKU! Haos u programu uživo – nije mogao da se SMIRI! "Kajem se, ali…" (VIDEO)

Nikad iskreniji!
U sinoćnoj emisiji “Pitanja gledalaca” u okviru rijalitija “Zadruga 3”, Marko Miljković je napravio haos u programu uživo zbog toga što se potenciraju pitanja da je ovaj zadrugar nasilnik i narkoman.
Marko je poručio da će za narkotike svako biti tužen, te je potom rekao da jeste nasrnuo na devojku, o kojoj se davno jo pričalo, ali da je nije udario.
Jesam nasrnuo na devojku, ali je nisam udario, kajem se i dan-danas zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – rekao je Marko koji je bio toliko besan da nije mogao da se smiri. Zbog tog postupka njega čeka suđenje, kao što smo već pisali.

The post MILJKOVIĆ NASRNUO NA DEVOJKU! Haos u programu uživo – nije mogao da se SMIRI! "Kajem se, ali…" (VIDEO) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.