Izvor: Blic, 17.Jun.2023, 11:34

MILJANI KULIĆ STOPIRANI NASTUPI Kontroverzna zadrugarka u problemima do guše: "Ne bira način DA ZARADI NOVAC, evo čime se bavi"

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić pokušala je da se afirmiše kao pevačica nakon što je diskvalifikovana iz "Zadruge", međutim to joj nije pošlo za rukom, što je bilo i očekivano.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILJANA U PROBLEMIMA DO GUŠE: Ostala bez novca, stopirani joj nastupi? Evo kako sada pokušava da zaradi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023

Komšija otkrio detalje!..Rijaliti zvezda Miljana Kulić je zabrinuta, jer su joj nastupi stopirani. Posle nekoliko angažmana koje je imala više je niko nije zvao...Iako je mislila da tek ide leto i da će svi da se otimaju da je angažuju, od toga izgleda nema ništa...Miksi je utučena, pokušava...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.