MILJANI JE MESTO U ZATVORU! Zolina majka oštro oplela po Kulićevoj, a onda je najavila i OVO!

Izvor: 011vodič.com, 13.Nov.2019, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANI JE MESTO U ZATVORU! Zolina majka oštro oplela po Kulićevoj, a onda je najavila i OVO!

Kad nisam crkla kada sam videla kako mog sina bije ona rospija. Sram da je bude. Mogao je bez oka ostati, ona nije normalna. Nakon toga odmah sam otišla u policiju i podigla tužbu protiv nje. Neću stati dok ona ne bude kažnjena. Čekam samo kada će policija da ode tamo po nju i da je izvede iz rijalitija. Njoj je mesto u zatvoru – rekla je Bosa za magazin “Rijaliti” i dodala:
– Ko zna šta ona njemu radi kada su sami, kada ga ovako bije i maltretira pred kamerama. Plašim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se da ga ne ubije, ko zna šta je sve u njenoj glavi – tvrdi ona.
Bosa je takođe dodala da je odmah posle incidenta nazvala produkciju, te da su oni bili jako ljubazni, i stalno je obaveštavali o Zolinom stanju.
– Za produkciju mogu da kažem samo najbolje. Odmah sam kontaktirala sa njima i rekli su mi da o Lazaru brinu najbolji lekari, kao i da je uradio snimak glave i nosa. Znam da je kažnjena dvonedeljnim honorarom. Da sam se ja pitala, izbacila bih je, ali neću sada da se mešam u odliku produkcije, pošto oni najbolje znaju što je drže – tvrdi Bosa koja dodaje da se nada da će uskoro videti sina, kada za dva dana izađe na kontrolu.
– Ja ću prekosutra biti ispred Kliničkog centra, samo na trenutak da ga vidim i da se uverim da je stvarno dobro. On je meni sve na svetu. Kada bi mi dali samo pet minuta da popričam sa njim, i on bi protiv Miljane podigao tužbu. Mora što pre da se udalji od nje. Plašim se da ne dođe do neke tragedije, zato više ne podržavam njihovu vezu i sve ću učiniti da zaštitim i udaljim sina od Miljane – završila je ona za pomenuti medij.

The post MILJANI JE MESTO U ZATVORU! Zolina majka oštro oplela po Kulićevoj, a onda je najavila i OVO! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.