MILIJANA NAPRAVILA SCENU KOD ZUBARA! Plakala i urlala, nije htela da primi ANASTEZIJU! DRAMA!

Izvor: 011vodič.com, 27.Nov.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJANA NAPRAVILA SCENU KOD ZUBARA! Plakala i urlala, nije htela da primi ANASTEZIJU! DRAMA!

Miljana Kulić je molila zubara da joj ne daje anesteziju jer se plašila da će od nje umreti! Nišlijka je pre nekoliko dana nakratko napustila “Zadrugu” i uputila se u jednu stomatološku ordinaciju u centru Beograda, gde je trebalo da popravi zub.
– Kvar je bio veliki i morali su da joj daju anesteziju kako bi mogla da izdrži bol. Međutim, kada je videla injekciju uznemirila se, počela da plače i urla: “Umreću od te igle” – kaže izvor Hita koji je bio na licu mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Zubar je kontroverznoj rijaliti zvezdi pokušao da objasni da to nije ništa opasno.
– Ubeđivali su je više od pola sata i objašnjavali da je to obična anestezija, od koje će joj utrnuti živac i na taj način će lakše podneti popravku zuba. Nije htela ni da čuje, već je sve vreme plačući ponavljala: “Neću to!” – priča naš izvor i dodaje:
– Na kraju je poslušala zubare, smirila se i dozvolila da joj daju injekciju. Popravka je prošla u redu nakon čega je još malo ostala u ordinaciji dok joj anestezija nije popustila, a onda su je odvezli u rijaliti.
The post MILIJANA NAPRAVILA SCENU KOD ZUBARA! Plakala i urlala, nije htela da primi ANASTEZIJU! DRAMA! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.