Izvor: Blic, 12.Apr.2023, 12:50

MILICA MILŠA MORA NA OPERACIJU: Glumica se POVREDILA NA SNIMANJU, a sad otkrila detalje: "Vučem velike posledice iz pozorišta"

Glumica Milica Milša doživela nezgodu tokom snimanja prošle godine, prilikom čega je slomila meniskus (koleno), zbog čega će uskoro morati na operaciju, jer je prelom ostavio posledice koje joj sada otežavaju normalno funkcionisanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MILICA MILŠA SE POVREDILA NA SNIMANJU! MORA NA OPERACIJU: Imam strašneprobleme sa zglobovima i hrskavicom!

Izvor: Pančevac-online.com, 12.Apr.2023

Glumica Milica Milša prošle godine je doživela povredu koja joj stvara velike probleme, zbog čega mora čak i na operaciju. – Vučem velike posledice iz pozorišta, a na snimanju sam prošle godine čak slomila i meniskus. Imam strašnih problema sa zglobovima, sa hrskavicom, tačnije. Trebalo...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.