MEDVEDEV OPET ŠOKIRA JAVNOST: Ako Obama ne kaže istinu o vanzemaljcima, mi ćemo! (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Jan.2013, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEDVEDEV OPET ŠOKIRA JAVNOST: "Ako Obama ne kaže istinu o vanzemaljcima, mi ćemo!" (VIDEO)

Premijer Rusija Dimitrij Medvedev navodno je pozvao američkog predsednika da zajednički objave važnu vest, i ako se Obama ne odvaži na to, Medvedev je spreman prisutnost vanzemaljskog života na Zemlji da objavi sam.

Blogeri koji se bave ufologijom i teorijama zavere već neko vreme bruje o potencijalnoj velikoj objavi, ali izvori i podaci koje prezentuju često su sumnjivi i nemoguće ih je proveriti.

To je slučaj i s ovom bombastičnom objavom, jer je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << krenulo od jedne premijerove rečenice koja je zagolicala maštu nekih ljudi, ali vrlo veroatno neopravdano.

Naime, nedavno je u razgovoru s Medvedevim jedan novinar upitao postoje li poverljivi podaci o vanzemaljcima koje dobiju visoki državnici. Na pitanje je odgovorio: 'Zajedno s šiframa za lansiranje nuklearnih projektila, dobijemo još jedan paket u kojem je popis zvanzemaljaca koji su trenutno na zemlji. Više informacija o tome pogledajte u Ljudima u crnom.'

Mediji su preneli njegovu izjavu kao da je bila u šaljivom tonu, ali neki blogeri su shvatili izjavu puno ozbiljnije i tvrde da Medvedev nije mislio na američki blockbuster nego na ruski dokumentarac Skrivena teritorija koji govori o 'ljudima u crnom'.

Hoće li se ovo predviđanje zaljubljenika u teorije zavere obistiniti i postoji li stvarno nešto što Rusija želi da podeli sa svetom, tek treba videti.

(S media, Hot.hr)

Foto: printscrn video

Nastavak na S media...






Povezane vesti

MEDVEDEV OPET ŠOKIRA JAVNOST: 'Ako Obama ne kaže istinu o vanzemaljcima, mi ćemo!'

Izvor: medio.rs, 26.Jan.2013

Nakon izjave da se vanzemaljci slobodno šetaju Zemljom, premijer Rusije još jednom šokirao najavom da će uskoro obelodanti istinu o bićima sa druge planete.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.