MASKIRAO SE u ŽENU i zamalo pobedio na izboru za Mis, da nije otkrio da je zapravo MUŠKARAC (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 15.Feb.2018, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASKIRAO SE u ŽENU i zamalo pobedio na izboru za Mis, da nije otkrio da je zapravo MUŠKARAC (FOTO)

Arina je zapravo bila muškarac! Reč je o 22-godišnjem manekenu Eliju Diaghilevom koji je priznao da se na takmičenje prijavio kako bi svojim prijateljima dokazao da i muškarci mogu proći kao takmičarke u izboru za mis. 

Na tome može biti zahvalan samo šminki, kozmetici i fotošopu. 
Eli se manekenstvom bavi od 17. godine, a na fotku Arine dobio je bezbroj lajkova i pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Tek kada se našao na spisku finalistkinja, otkrio je svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pravi identitet.
Mladić je na kraju priznao da se nada da će se zahvaljujući njemu više ceniti individualnost i prirodnost. Nakon što je objavio video, Arina je diskvalifikovana.

Pratite nas i na Viberu!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.