Izvor: Press, 04.Okt.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO MILJKOVIĆ VEĆ IMA SIMPATIJU U RIJALITIJU: Plan postoji, samo je PITANJE TRENUTKA kada će osvojiti atraktivnu crnku NA KOJU SE NAMERAČIO! (VIDEO)

Posle žurke u rijalitiju "Zadruga 2" takmičari su razgovarali dok su se spremali za spavanje, pa je Marko Miljković dobio pitanje od cimera za simpatiju.
Posle žurke u rijalitiju "Zadruga 2" takmičari su razgovarali dok su se spremali za spavanje, pa je Marko Miljković dobio pitanje od cimera za simpatiju.
 
Lepi Mića pitao je Minu Vrbaški >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << šta misli koja će devojka biti prva sa Markom Miljkovićem. 
 
Takmičari su u toku noći imali priliku da uživaju na žurci koju im je priredio Veliki šef, a koja je za sve bila vesela i nezaboravna.
FOTO: PRINTSCREEN PINK
"Mislim da će mu prva devojka biti Marija Marinković", rekla je Mina.
 
Lepi Mića iskoristio je priliku za suočavanje pa je pitao Miljkovića da kaže kakav je njegov odgovor:
 
"Delimično tačan", odgovorio je Marko.
 
Marko se odlično uklopio, ali izgleda da prema nekima ima većih simpatija.
 
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.