Izvor: Blic, 01.Maj.2023, 21:36

MARIJA I IVAN ZAJEDNO RONE SUZE: Marinković sa knedlom u grlu progovorio o malom Željku i rečima slomio Kulićku - Potresna scena izazvala MUK u "Beloj kući"

Ovonedeljni vođa Ivan Marinković je tokom današnjeg dana delio budžete, a tokom njegovog emotivnog govora rasplakao se on, ali i Marija Kulić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MARIJA KAD OVO VIDI IMA DA PLAČE!" Marinković sa knedlom u grlu progovorio o malom Željku - OVO će je dotući

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 15:34

Dokaz koji je dotakao najnežnije emocije cele kuće!..Ivan Marinković danas proslavlja svoj rođendan. Ono što je svima zapalo za oko jeste da je na rođendanu vrlo malo gostiju, o čemu smo već pisali...Slavljenik je dobio poseban poklon, na kojem se jasno vidi koliko mali Željko liči na njega...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.