MAMA STALNO PLAČE! David OPLEO po bratu i snajki – Ispričao sve o lažima Dalile i Dejana i otkrio DO SADA NEPOZNATE DETALJE!

Izvor: 011vodič.com, 11.Jun.2020, 01:03

MAMA STALNO PLAČE! David OPLEO po bratu i snajki – Ispričao sve o lažima Dalile i Dejana i otkrio DO SADA NEPOZNATE DETALJE!

Pravu pometnju sinoć je napravio Dejan Dragojević kada je pričao kako mu majka Biljana nije pomogla prilikom izgradnje kuće sa njegovu suprugu i njega, te osuo paljbu po svojoj porodici. David Dragojević je putem svog Instagram profila objavio da će izneti šta je prava istina i postavio fotografije, koje dokazuju da su Dejan i Dalila bili i te kako u dobrim odnosima sa njegovom porodicom i najavio da će se istina tek čuti. Upravo za portal Pink.rs David je otvorio dušu i progovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << o svemu što je sinoć izgovoreno.
Ja sam baš pod stresom, nisam ni spavao, svako jutro gledam do 6 sati, sad je tamo i Ana, ne znam, te neke napade Dalile i Dejana na nju, ona je samo rekla šta je bilo. Oni su iznosili gluposti, a sve je krenulo, pošto su nas više puta prozivali, kada sam ja stavio da je perfidna i evo to traje već mesec dana – započeo je David razgovor sa nama.
David nam je priznao da li misli da Dalila previše utiče na njegovog brata, kako na to što govori, tako i na ono što misli.
To ne govorim samo ja, to govore svi. On je drugačiji kad je sam, a drugačiji kada je sa njom. Ona ustane, priča, sedne, kao stavi tačku i onda ustane on. I to tako u krug, ako si stavio tačku, onda ne pričaš više. Teško mi je da gledam mamu, ona svakog dana plače, teško joj je što se iznose te stvari, te gluposti – istakao je David.
David nam je ispričao i šta se dešavalo u vreme kada su Dejan i Dalila odlučili da grade kuću i da li zaista nisu imali podršku njegove porodice.
Mama i Mungos su tada išli kod njih u stan, gledali su plan kuće, čak kad su počeli radovi, oni su došli u Veternik da kupe auto, Mungos im je pomogao da se to što pre registruje, da mogu za Bosnu da idu da vide kako napreduju radovi na kući. Naša porodica je bila odlična. Ali uvek su bile te neke spletke, čarke, gluposti, on je pričao kao kako sam ja uvek jurio za novinama, ja se tužim čak, jedino sa Pinkom sarađujem, i te dukseve je rekao da sam poslao zarad marketinga, to me je baš pogodilo – rekao je David i nastavio:
Naravno da se nismo pomirili radi marketinga, on je moj brat, volim ga najviše na svetu, ali ne razumem zašto mora te neke stvari da iznosi. Zašto i dalje ide sa tom pričom. Svako od nas ima nešto svoje, on govori za taj plac, možda mama nije bila u mogućnosti, kao što je mogla Zorica Marković, što je on uporedio, a Zorica žena koliko godina na estradi. Ja sam uvek pravio pare, trošio, nije mene mama terala, ja sam hteo sam, on je treće dete i ništa mu stvarno nije falilo, on je radio u kafiću kod kuma i u porodičnom biznisu, a ne znam što se sada te priče potežu. Ne kapiram što si otišao na televiziju i pričaš kako si morao da srušiš zid, pa je l’ niko nije morao da sruši zid, ako radiš, radiš za sebe – zapitao se David.
Na samom kraju, on nije mogao a da ne istakne da smatra da i Dejanu nije lako.
Njemu je vrlo teško, to sam video kada je bila situacija sa Karićem i Dalilom. I kada se pokrenula priča, on je izašao napolje, ona je ustala da priča i tek posle deset minuta kada je sela, on je ušao. Kad je ona drčnija malo prema njemu, on se povuče. Kad je tata bio za Novu godinu, on mu je rekao kao što ljubomoriše, a to je greška bila, kao da je Dejan kriv što se potegla priča sa Stefanom, normalno se poneo, kao svaki muškarac. Ja sam seo tamo na garnituru i pitao Anu gde su oni i krenuo prema njim, Dalila gleda u sto, a on kao pružio ruku, a ona nije ni pogledala, samo je pružila ruku. I posle mene narod pljuje. I uvek sam najgori – zaključio je David.


The post MAMA STALNO PLAČE! David OPLEO po bratu i snajki – Ispričao sve o lažima Dalile i Dejana i otkrio DO SADA NEPOZNATE DETALJE! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.