MAGNETI NA FRIŽIDERU NISU DOBRI, IZBACITE IH! 7 stvari koje vam donose SREĆU U DOM, a tiču se KUHINJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 21:22

MAGNETI NA FRIŽIDERU NISU DOBRI, IZBACITE IH! 7 stvari koje vam donose SREĆU U DOM, a tiču se KUHINJE

Ukoliko želite da postignete unutrašnji balans i mir, pratite feng šui metode u vašoj kuhinji

Ukoliko želite život pun uspeha, zdravlja, izobilja i sreće potrebno je da u kuhinji promenite neke stvari.

Očistite šporet

Šporet u kuhinji donosi energiju prosperiteta i zato uvek mora biti čist. Naravno, neophodno je da šporet bude ispravan.

Izbacite iz kuhinje nepotrebne stvari

Očistite sav nered u kuhinji. Izbacite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plastične posude koje ne koristite, staro posuđe ili aparate koji ne rade. Iz frižidera uvek izbacite namirnice kojima je istekao rok trajanja.

Oslobodite prostor na frižideru

Magneti, razglednice, letci od dostave... Sve ovo sklonite sa frižidera. Ostavite samo par inspirativnih citata, a dijete i papiriće sa brojevima telefona prebacite na unutrašnji deo nekog kuhinjskog elementa.

"Sakrijte" kantu za smeće

Prema feng šui-ju najbolje je da kantu držite ispod sudopere, u unutrašnjosti kuhinjskih elemenata. Otvorena kanta u vidokrugu priziva nered i "smeće" u vaš život.

Posudu sa voćem stavite na radnu površinu

Voće u činiji donosi uspeh i obilje. Držite je na očišćenom stolu ili bilo kojoj čistoj kuhinjskoj površini.

Pronađite mesta za biljke

Teglice sa začinima, cveće ili bilo koje druge biljke po vašoj želji su dobrodošle kao kuhinjski dodatak jer unose pozitivnu energiju u vašu svakodnevicu.

Ne izbegavajte boje

Što više boja, to bolje. Baš kao i biljke, boje su zadužene za unošenje i zadržavanje pozitivne energije u kuhinji, ali i u vašem životu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.