MAČKAR Renovirao kuću i od nje napravio raj za svojih 15 ljubimica

Izvor: Blic, 27.Jan.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAČKAR Renovirao kuću i od nje napravio raj za svojih 15 ljubimica

Piter Koen iz Kalifornije potpuno je renovirao svoju kuću i podredio je svojim mačkama. On je svoj životni prostor dizajnirao tako da istovremeno bude igraonica za njegovih 15 mačaka koje je spasao sa ulice.

Ovaj čovek velikog srca potrošio je oko 40.000 dolara da bi transformisao svoj dom u skladu sa mačijim zahtevima. Takođe je ugradio specijalnu ventilaciju koja uklanja neprijatne mirise iz kutije sa peskom u kojoj mace obavljaju nuždu.

Kada je Piter kupio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kuću 1988. godine, uz nju je dobio i dve mačke. One su par godina kasnije uginule, a pošto je bio usamljen, Piter je počeo da usvaja razne mačke i sada ih ima 15.

- Po meni, mačke daju život svakom domu - rekao je Piter.

VIDEO>Pogledajte poduhvat ovog maštovitog ljubitelja mačaka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.