Izvor: Press, 17.Avg.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MACA POKAZALA MACU: Zadrugarka se skinula DO GOLE KOŽE i pokazala MEĐUNOŽJE! Ovo je stvarno SAMO ZA ODRASLE, a vide se i dlačice...! (FOTO)

Ovog puta svima su popadale vilice kada je svoju vaginu stavila u prvi plan
Vicešampionka raznih rijalitija, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, veoma je aktivna na svom Instagram profilu. Često objavljuje slike kako one vezane za muzičku karijeru, tako i one iz privatnog života.
 

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << trebati. Instalirajte i proverite zašto!
 
Ipak, Maca neretko obraduje svoje pratioce sa ponekom "poslasticom" kao što je golišava fotka. Ovog puta svima su popadale vilice kada je svoju vaginu stavila u prvi plan.
 
Maca je sinoć rešila da pokaže macuFOTO: PRINTSCREEN/ INSTAGRAM/ MACADISKRETNA1
Pokušala je rukom da je prekrije, međutim, to joj baš i nije u potpunosti uspelo, jer se i te kako nazire ispod njene šake

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.