Izvor: Press, 16.Nov.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna već zna sa kim će da snimi duet (video)

Luna Đogani poverila se cimerima Savi Peroviću i Aleksi Saviću da će bi volela da se oproba u muzičkim vodama. Oni su ovo dočekali sa oduševljenjem, ta su počeli da prave planove o duetima, zajedničkim koreografijama i ostalim performansima.
“Iskreno, ja razmišljam kad izađem odavde da snimim pesmu. Što se ja razlikujem od nekih. Ja sam talentovanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << do polovine njih. Iz muzičke sam porodice. Taj fazon neki, kao Teodora. Jednu solo, a posle duet sa Savom. Nas dvoje kada se uhvatimo da igramo, pa snimimo brutalan spot. Kada sam videla da je Kija snimila pesmu bila sam u fazonu “brate”, a kada sam videla koliko zarađuje. Boli je uvo, pametno iskoristila svojih pet minuta. Samo pojava je bitna, to ću da iskoristim čim izađem”, pričala je blogerka i naišla je na odobravanje odmah.
“Kao Teodora što je radila, ti to možeš bez problema”, rekao je Savo, a Aleksa se složio sa njim, pa ju je upitao bez pardona:
“Da li si svesna kada izađeš da ćeš biti još popularnija?”
Luna je priznala da se nalazila u jako lošem stanju kada je izašla, što je i ranije navodila, zbog osude koju je doživela od cele nacije, jer je bila okarakterisna kao ljubavnica, te je bačena na stub srama. Sada kada je njen bivši momak Sloba Radanović pevač koji je tražen na nastupima, a njegova bivša žena postala Kristina Kockar postala pevačica posle rijalitija, kod blogerke koja ima muzičku porodicu proradili su geni.
Ona je odgovorila cimerima:
“Znam, kada sam prvi put izašla, nisam bila u stanju to da iskoristim. Nisam smela u auto da sednem, nisam smela u centar da odem među ljude. U ozbiljnom problemu sam bila.”

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.