Luna Đogani misli da je NAJVEĆA RIJALITI ZVEZDA! Bez nje Zadruga NE POSTOJI? (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2020, 02:35

Luna Đogani misli da je NAJVEĆA RIJALITI ZVEZDA! Bez nje Zadruga NE POSTOJI? (FOTO)

Luna Đogani prekinula je Branislava Radonića Brendona dok se svađao sa njenom majkom Anabelom.
“Brendone, nemaš ti potrebe ovde da navodiš moju mamu i povezuješ sa svojim druženjem sa Markom. Ljudi, vi ste toliko sujetni, želite da vam se kaže mišljenje, a onda se vređate. Evo, recite meni sve slobodno. Mogu i ja da kažem da sam zvezda. Evo, ja sam zvezda, ja sam stvorila ovaj rijaliti, i prvu, i drugu, i treću sezonu. Ja sam najveća zvezda, bez mene ovaj rijaliti ne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << postoji”, rekla je Luna.
Brendon je zatim aludirao na zatišje u karijerama Luninih roditelja, kada ga je Đoganijeva opet prekinula.
“Kada iko ovde bude imao i upola uspešnu karijeru kakvu su imali moji roditelji, možeš da mi se javiš”, rekla je pobednica “Zadruge 2”.
The post Luna Đogani misli da je NAJVEĆA RIJALITI ZVEZDA! Bez nje Zadruga NE POSTOJI? (FOTO) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

DOŠAO JE TRENUTAK ISTINE - POČINJU NOMINACIJE: Ognjen je u Beloj kući,a zadrugari i publika BIRAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 00:06

Svi su kao zapete puške!..U rijaliti programu "Zadruga 3" usledile su "Nominacije", a zadrugari su glasali za ovonedeljne potrčke - Nikolu Orozovića i Branislava Radonića Brendona, a sudeći po glasovima, večeras će biti žestoko...- Oni se vrlo često svađaju, došlo je i do nekih ružnih stvari,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.