Lukas: Viktorija je prelepa beba!

Izvor: Dzungla.org, 28.Avg.2011, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas: Viktorija je prelepa beba!

Dugo iščekivana prva ćerka folk pevača Ace Lukasa i njegove supruge Sonje rođena je juče u ranim jutarnjim časovima u jednoj privatnoj bolnici u Leverkuzenu. On je postao tata po četvrti put, budući da iz prva dva braka ima troje dece, a Sonji je ovo druga ćerka, dok je prvu, Sofiju, dobila u braku sa Željkom Šašićem.

- Sonji su u petak oko 16 časova počele kontrakcije i Aca ju je odvezao u privatnu kliniku u kojoj je rođena ona, kao i njena ćerka Sofija, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << kojoj je na svet donela i drugu ćerku. Supruga popularnog folkera, međutim, porodila se tek u subotu ujutru u 1.20 i na svet donela zdravu devojčicu tešku 3.900 grama i dugačku 54 centimetra. Sonja se porodila prirodnim putem, a nakon porođaja osećala se odlično - za „Alo!“ je ispričao izvor blizak poznatom paru, dok je i sam Aleksandar Vuksanović podelio svoju radost zbog rođenja još jedne ćerke.
- Sve je proteklo u najboljem redu, mama i beba se osećaju odlično, a ja sam presrećan. Viktorija je prelepa beba, a ja sam ponosni otac. Bio sam uz Sonju cele večeri i čekao ispred porođajne sale u privatnoj bolnici u Leverkuzenu, a moram da priznam da sam bio vrlo nestrpljiv - otkriva Aca i tvrdi da je imao osećaj da će se njegova ćerkica roditi malo ranije.
- Mislio sam da će se Sonja poroditi dva dana ranije i neprestano sam je zapitkivao da li joj je dobro, da li su počeli bolovi, da li je počeo porođaj. Mislim da sam joj se na glavu popeo. Srećan sam što je sve proteklo dobro, a što se tiče planova, biću uz suprugu i svoju ćerku dok ona malo ne ojača i ne dobije dozvolu lekara da može da putuje. Tek tada se vraćamo u Beograd - rekao je Lukas za dnevni list „Alo!“
Pevač je pre osam dana otputovao u Nemačku kako bi se pridružio supruzi Sonji, koja je na porođaj otputovala još 11. avgusta sa ćerkom Sofijom, sa kojom je odsela kod svojih roditelja.
Poznati sa četvoro dece Iako u našoj zemlji već godinama vlada bela kuga, na javnoj sceni postoje svetli primeri - roditelji četvoro dece. Među njima, verovali ili ne, prednjače političari - lider LDP-a Čedomir Jovanović, lider SRS-a Vojislav Šešelj, kao i njegov stranački kolega Dragan Todorović, te kadar DS-a Gordana Čomić. Među glumcima, čast četvorostrukog roditeljstva brane Miša Janketić, Tihomir Arsić i Milorad Mandić Manda, a na estradi Zorica Brunclik, Peđa D Boj, Šaban Šaulić, Boki Milošević i Merima Njegomir.
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.