Ludi Irac na sudu zbog nezapamćene tuče! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ludi Irac" na sudu zbog nezapamćene tuče! (VIDEO)

Konor Mekgregor "spustio loptu" na sudu gde se pojavio nakon napada na autobus PUN BORACA!

MMA borac iz Irske Konor Mekgregor (29) je optužen za trostruki napad i uništavanje i povrede imovine i fizičkih lica, nakon što je u aprilu ove godine napao autobus pun drugih boraca "rivala".

Incident se dogodio u Bruklinu nakon UFC konferencije za medije pred borbu u Barklejs centru u Bruklinu.

ŠTA URADI ČOVEČE?!

Konor i njegova ekipa su ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na sporedni ulaz, a kik bokser se bacio u divljački napad kada je bacio rampu na prozor autobus, razbio staklo i povredio ljude unutra.

Danas se pojavio na sudu, "daleko mirniji" i izjavio da se kaje.



Izvor: YouTube/MMA FOCUS

Konor Mekgregor se pojavio na sudu u Njujorku gde je izjavio da "mu je žao zbog stvari koje je uradio, a koje su ga dovele na ovo mesto".

"Žalim zbog svega što sam učinio i svestan sam ozbiljnosti situacije i nadam se da ćemo ovo ubrzo rešiti", izjavio je Mekgregor na sudu.

Advokat je potom saopštio da UFC borac pregovara o nagodbi s tužilaštvom, ali i otkrio da Mekgregoru preti sedam godina zatvora. Sledeće ročište je zakazano za 26. jul.

Pogledajte snimak incidenta:



Izvor: YouTube/TMZSports



Izvor: YouTube/TMZSports

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.