Ludača progoni glumicu i njenu ženu!

Izvor: Mondo, 15.Dec.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ludača" progoni glumicu i njenu ženu!

Oskarovka zahteva zabranu prilaska za ženu koja je progoni!

Foto: Splash news

  Glumica Džodi Foster i njena supruga Aleksandra Hedison muku muče sa ženom koja je opsednuta glumicom i pokušava na sve načine da stupi sa njom u kontakt.

Hedisonova je policiji prijavila da su obe dobile "uvrnute" preteće e-mail poruke od Selin Martelur, koja je opsesivno zaljubljena u Fosterovu.

Martelurova je tokom proteklog vikenda zvonila na njihova kućna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vrata, a kada je Hedisonova preko interfona pitala ko je, odgovorila je "Selin, trebalo bi da već znaš ko sam".

Sud u Los Anđelesu odobrio je zahtev za zabranu prilaska, a Martelurova će završiti u zatvoru ako priđe Fosterovoj, Hedisonovoj ili deci.

Fosterova iz prethodne veze sa Sidni Bernar ima sinove Čarlsa (18) i Kristofera (15), koji žive sa njom.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NA METI PROGONITELJA Holivudska glumica u strahu zbog opsednutog fana

Izvor: Blic, 16.Dec.2016, 01:13

Oskarovka Džodi Foster i njena supruga Aleksandra Hedison prijavile su policiji ženu koja je opsednuta Fosterovom i koja na sve načine pokušava da stupi sa njom u kontakt...Naime, supruga glumice prijavila je policiji Selin Martelur, optuživši je da je obema slala preteće mejlove, u kojima je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.