Luda opsesija: Erik - prava muška sirena! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 04.Apr.2013, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luda opsesija: Erik - "prava" muška sirena! (VIDEO)

Erik Duharme (22) uživa u moru i plivanju, ali na vrlo neobičan način. Za razliku od većine koja na plažu dođe u kupaćim kostimima, Erik oblači rep sirene. Danas je poznat kao "muška sirena".

Kako Erik Duharme kaže za "The Daily Mail", on "jede, spava i diše sirene" i imitira ih kad god mu se ukaže prilika. On je, kako će pokazati epizoda TLC-jeve emisije "Moja luda opsesija" (My Crazy Obsession) samoprozvana muška sirena, a kako legenda kaže, ova mistična bića imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << telo čoveka i rep ribe, a mornari ih obično vide u vodi kada ih mame da im se pridruže. Erik voli sirene još od detinjstva kada su ga deka i baka odveli na predstavu u kojoj se pojavila i žena u kostimu sirene. Još tada je bio potpuno očaran. Već sa 13 godina, otvorio je firmu "Mertailor LLC" koja se bavi proizvodnjom repova sirena, a pravio ih je od kesa za đubre i raznih drugih materijala.Tri godine kasnije, napravio je svoj prvi šou, a danas mu posao cveta jer se njegovi repovi pojavljuju u mnogim spotovima, filmovima i serijama. Pored ostalih, njegova klijentkinja je i popularna Lejdi Gaga.- To je životni stil. Životni put koji sam odabrao - kaže Erik u emisiji "Moja luda opsesija" i dodaje da kada "obuče kostim sirene, doživi transformaciju".- Osećam kao da ulazim u drugi svet čim uđem u vodu. Tako bežim od pritisaka društva - kaže Erik čiji dečko Metju je u početku bio šokiran, ali kasnije je prihvatio njegov životni stil.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Muška sirena: Triput nedeljno pliva u jezeru sa repom od silikona

Izvor: Blic, 04.Apr.2013

Erik Duharme (22) od malih nogu bio je opsednut sirenama, a sada je, takoreći, i sam postao jedna od njih. Amerikanac tri puta nedeljno pliva u jezeru na Floridi sa repom od silikona, a nesvakidašnji "hobi" predstavio je u emisiji "My Crazy Obsession" na kanalu TLC. ..Nakon "sirene iz stvarnog života",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.