Luda atmosfera    na snimanju „Karaoka“

Izvor: Blic, 26.Okt.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luda atmosfera na snimanju „Karaoka“

Raspevane poznate face i duhovitog voditelja, glumca Nikolu Đurička, poznatog kao Lepi Džoni, uskoro ćemo gledati u novom ruhu popularne televizijske emisije „Karaoke obračun" koja će u novembru početi da se emituje na Televiziji „Avala".

Posle dva kruga „Karaoka" na televizijama B92 i „Pink", Lepi Džoni se spremio za još jednu sezonu popularnog šou-programa, ali sa potpuno novom koncepcijom i drugačijom scenografijom. Svi gledaoci će lično moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da budu deo „Karaoka" tako što će svoje video zapise na kojima pevaju neku muzičku numeru slati putem MMS-a.

U prvoj epizodi gosti su bili Katarina Sotirović i Suzana Mančić.

– Na snimanju je bilo baš ludilo! – priča Katarina kroz smeh i nastavlja pričom o emisiji.

– Promenili su koncepciju emisije. Dakle, više nema dva takmičarska para, već se takmičimo jedan na jedan. Naime, imamo po jednog pomagača, po jednu devojku koja pored nas stoji sa slušalicama, sluša pesme i lagano pevuši, a mi treba da pogodimo šta peva. E sad, sve zavisi, starije pesme nose više bodova, ove mlađe manje bodova – kaže Kaća, i otkriva kako je uspela da iznenadi Lepog Džonija.

– Ja sam od kuće ponela svoj megafon! On se šokirao kada je to video (smeh). Jer, on kroz čitavu emisiju priča u megafon, tako smo nas dvoje tako komunicirali. Megafonima – kaže poznata pevačica i voditeljka.

U drugoj epizodi šou-programa „Karaoke obračun", svoje pevačke snage odmerili su Skaj Vikler i Ana Stanić, a u trećoj epizodi za mikrofonima „Karaoka" našli su se Ksenija Pajčin i Saša Kovačević.

– Super sam se zezala, kako bi inače bilo sa Đuričkom. Potpuno me je opustio, zezala sam se maksimalno i dizala atmosferu, pa sam iz studija izašla skroz preznojena – kaže atraktivna Ksenija Pajčin.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.