Izvor: Blic, 14.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotar slavio 46. rođendan sa Kristinom

Nemačka fudbalska zvezda Lotar Mateus proslavio je 46. rođendan u društvu nove devojke, ukrajinske manekenke Kristine Lilijan. Iako je njegova bivša ljubav, Novosađanka Marijana Mateus nedavno izjavila da bi njihov rastanak mogao da ima srećan kraj i da ona i Lotar i dalje žive na istoj adresi, sudeći po Lotarovoj večeri sa Kristinom, od pomirenja neće biti ništa.

Nemački fudbalski as i lepa menekenka proslavili su njegov rođendan na večeri u elitnom minhenskom restoranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Kefer". Celo veče su pili jedan od najskupljih šampanjaca i jeli ostrige. Tokom večere, Kristina je iz svoje torbe izvadila rođendanski poklon za Mateusa, ali kada su je pitali šta mu je poklonila, ona je stidljivo odgovorila: „Takvu stvar bih želela da sačuvam za sebe".

Dok je Kristina stidljivo odgovorila na pitanje, Lotar je bez razmišljanja rekao da se njih dvoje vole.

- Pa, za sada mi se čini da se volimo. Ne skrivamo našu ljubav, ne želimo da se krijemo - rekao je Mateus nakon rođendanske večere.

Dok se Lotar provodi po Nemačkoj sa lepom, mlađanom manekenkom, njegova bivša ljubav Marijana se ipak sprema za razvod. Marijana je sinoć gostovala u emisiji Mirjane Bobić-Mojsilović „Pogodi ko dolazi na večeru", na TV „Enter", u kojoj je priznala da bi se ponovo udala.

- Glasam za ljubav i udala bih se još jednom, dva, tri puta... koliko god puta se zaljubim. Jer dobra udaja je ona kada ste zaljubljeni.

Na Mirjanino pitanje da li je teško biti u braku sa strancem, Marijana je izjavila: „Bolje je biti u braku sa Srbinom, sa čovekom sa kojim pričaš isti jezik. Jer emocije i osećanja nije lako izraziti na nekom trećem jeziku".

Lotar Mateus i Marijana upoznali su se pre četiri godine i venčali nakon samo četiri meseca zabavljanja. Tada su izjavili da o ljubavi koju oni osećaju jedno prema drugom samo može da se sanja. Posle četiri godine braka, Marijana i Lotar su se pre pet meseci razišli, a papiri za razvod baraka tek treba da se potpišu. Kao jedan od razloga zbog kojeg su se razišli navodi se i Mateusov čest boravak u Minhenu, gradu u kojem je na „Oktoberfestu" upoznao svoju sadašnju devojku Kristinu.

Zarada od razvoda

Marijana i Lotar Mateus razvešće se po austrijskom zakonu, po kojem ženi pripada pola imovine koju su zaradili tokom braka. Bivša Mateusova lepša polovina će tako nakon brakorazvodne parnice verovatno biti bogatija za nekoliko miliona evra. Njen austrijski advokat Robert Morijanc već uveliko sprema akciju po kojoj će Marijana iz četiri zajedničke godine braka sa Mateusom izaći teža za, kako se priča, najmanje pet miliona evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.