Ljupka je bila cimerka Melanije Tramp i uspela je u nečemu o čemu je prva dama SAD-a sanjala

Izvor: Blic, 31.Jan.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljupka je bila cimerka Melanije Tramp i uspela je u nečemu o čemu je prva dama SAD-a sanjala

Melaniju Tramp mnogo toga veže za naše podneblje, a nakon što je naša manekenka i nekadašnja misica Svetlana Dimitrić Šarić otkrila da joj je supruga Donalda Trampa bila prva komšinica, otkriveno je da je Melanija u Milanu živela sa jednom poznatom manekenkom.

Nakon što je osvojila titulu prve pratilje mis Slovenije 1992. godine, Melanija je zvanično počela da se bavi manekenstvom. Karijeru je gradila u Italiji, pa se preselila u Pariz, nakon čega i u Ameriku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

I baš dok je živela u Milanu, Melanija je delila stan sa hrvatskom, ali i svetski poznatom manekenkom Ljupkom Gojić.

Tu vest je na svom Instagramu podelila upravo Ljupkina mama.

Inače, Ljupka pomalo svojim likom podseća na Melaniju, mada se može reći da je njena lepota pomalo egzotičnija. Možda je to razlog zbog koga je Ljupka imala veće uspehe na modnim pistama.

Ljupka je tokom karijere radila sa velikim modnim kućama kao što su Dior, Kenzo, Aleksandar Mekvin, Armani, Gap, Živanši, Mango, a pokrenula je i svoju modnu liniju.

Ona više nije aktivna u manekenskim vodama, a sa suprugom i dve ćerke živi u Japanu u kojem njen muž igra fudbal.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.