“Ljudska stonoga 2” najodvratniji film ikad

Izvor: Blic, 28.Sep.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Ljudska stonoga 2” najodvratniji film ikad

Filmski nastavak “Ljudska stonoga 2” reditelja Toma Siksa sudeći po trejleru neće prijati ni onima sa veoma jakim želucem.

Krici, čekići, noževi, psiholog, zabrinuta majka i napušteno skladište - tako bi se u najkraćem mogao opisati trejler za film "Ljudska stonoga 2” koji će se od 7. oktobra naći u bioskopima, osim u Engleskoj gde je zabranjen.

Ovaj nastavak, koji može da izazove povraćanje, govori o pokušaju da se napravi ljudska stonoga tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što se 12 ljudi zašivaju jedni za druge, tj. ustima za rektume.

Kolumnista "Gardijana” Skot Veinberg kaže da je to najodvratniji film ikada napravljen.

- Kao neko kome se relativno dopao prvi deo, u drugom sam očekivao nešto ludo, grozno i bar malo prijatno. Ono što sam dobio je sat vremena preznojavanja i 30 minuta odvratnosti i prljave bede - rekao je Veinberg.

Skupite snagu i pogledajte trejler

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“Ljudska stonoga 2” najodvratniji film ikad (VIDEO)

Izvor: S media, 28.Sep.2011

Filmski nastavak “Ljudska stonoga 2” reditelja Toma Siksa sudeći po trejleru neće prijati ni onima sa veoma jakim želucem. ..Krici, čekići, noževi, psiholog, zabrinuta majka i napušteno skladište - tako bi se u najkraćem mogao opisati trejler za film “Ljudska stonoga 2” koji će se...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.