Ljubavnik DEMOLIRAO skupu vilu pokojnog Džordža Majkla

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavnik DEMOLIRAO skupu vilu pokojnog Džordža Majkla

Ljubavnik pevača Džordža Majkla uhapšen je nakon što je demolirao pevačevu kuću vrednu 5,5 miliona evra.

"Hoćete da me izbacite iz kuće? Okeeeej, evo ostaviću vam je!".

Nekadašnji ljubavnik pokojnog pevačaDžordža Majkla, Fadi Favaz je, besan zbog toga što je izgubio spor sa Majklovom porodicom oko toga kome pripada kuća, odlučio da je malo "preuredi", pa je u besu potpuno demolirao!

Policija je došla na poziv i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zatekla razbijene prozore i kuću u kojoj je teško moglo da se prenoći, prenose britanski tabloidi.

"Bio je to dug proces da ga isteramo iz kuće. On je tvrdio da mu je Džordž Majkl svojevremeno rekao da može da koristi kuću koliko kod želi i on se na to stalno pozivao. Ali, Džordžova porodica je sada pobedila što je izazvalo njegov bes", kaže neimenovani izvor za list "San".

Međutim, u testamentu, Džordž Majkl ni u jednoj rečenici nije pomenuo svog ljubavnika.

Policija je saopštila da je skupa vila pretrpela znatna oštećenja i da su morale čak i da intervenišu nadležne službe kako bi zaustavile vodu koja se izlivala.

Nekadašnji frizer, koji trenutno nema posao, smatrao je da polaže pravo na život u toj kući. On se, međutim, toliko zapustio da su ga komšije često viđale kako sedi na krovu i razbacuje raznorazne stvari po komšijskim baštama.

U ranijim nastupima besa, razbijao je prozore kuće i drugo pokućstvo, a on je tvrdio da je to samo "deo renoviranja kuće".

Komšije tvrde i da su ga često viđale kako spava na terasi.

Nakon što je proveo noć u policiji, pušten je na slobodu.

Posle Džordža, Božić me čini užasno tužnim...

Džordž Majkl i Favez su bili u vezi sedam godina, a upravo frizer je taj koji je pevača pronašao mrtvog. Majkl je preminuo 25. decembra 2016. u 53. godini, na katolički Božić.    

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SKANDAL PODIGAO CEO HOLIVUD NA NOGE Ljubavnik preminulog pevača demolirao njegovu vilu, komšije otkrile JEZIVE STVARI, reagovala policija

Izvor: Blic, 26.Jul.2019

Nekadašnji ljubavnik pokojnog pevača Džordža Majka nakon što je izgubio kuću u kojoj je živeo sa partnerom očigledno je rešio da stvar uzme u "svoje ruke", pa je vilu u besu potpuno demolirao!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.