Ljubav za ljubav: Usvojeni pas spasao život vlasnici

Izvor: Cafe.ba, 26.Avg.2014, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav za ljubav: Usvojeni pas spasao život vlasnici

Pas Kanelo nekada je živeo na ulici, dok ga nije usvojila žena po imenu Virtudes. Jednoga dana Kanelo se našao u prilici da učini isto ono što je njegova vlasnica učinila za njega: da joj spasi život.

Virtudes je prije nekoliko dana izgubila kontrolu nad svojim volanom i automobilom uletela u duboki jarak. Ona je ostala zarobljena u vozilu čitavih 20 sati, van očiju drugih, bez mogućnosti da se sama izvuče napolje.

Srećom, njen verni Kanelo je video šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << sa vlasnicom dogodilo, jer je pratio njen automobil. Čim je ugledao nesreću, pritrčao je automobilu i počeo očajnički da laje, ne bi li uspio da dozove pomoć.

To mu je pošlo za rukom tek kasno u noć, jer je Virtudesina porodica počela da brine i krenula u potragu. U tome im je mnogo pomogao Kanelov neprestani lavež, koji je spasio njen život.

Kanelo je priskočio u pomoć svojoj vlasnici jer je ona isto to učinila za njega prije nekoliko godina: on je godine proveo na ulici, uvijek gladan, bolestan i vašljiv. To nije sprečilo Virtudes da se silno zaljubi u ovo divno stvorenje i otvori mu vrata svog doma.

Da nije bilo ovog vernog i zahvalnog stvorenja, nesreća koja je zadesila Virtudes mogla se završiti tragično, piše portal Životinje.rs.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.