Ljubav postoji, verujte mi!

Izvor: Dzungla.org, 16.Sep.2011, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav postoji, verujte mi!

Najdlakaviji čovek na svetu postao je zaštitno lice jedne agencije za upoznavanje.

Ju Ženhuan, kojeg su zvaničnici Ginisove knjige rekorda proglasili za najdlakavijeg čoveka na planeti, promoviše jednu kinesku agenciju za sklapanje poznanstava.
Ju (33) iz Hunana postao je prava zvezda u Kini, i reklamira sve od kreme za skidanje malja do filma 'Planeta majmuna', ali fali mu ljubav, kako sam kaže.
'Imao sam dugogodišnju devojku, ali me je ostavila pošto se >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << umorila od &selebriti' načina života', požalio se on.
'Nikada nisam mislio da sam posebno privlačan, ali žene me opsedaju na svakom koraku! Zato sam odlučio da promovišem agenciju za upoznavanje, i svima stavim do znanja da ljubav ipak postoji, samo je treba pronaći', rekao je on.
( Izvor: Mondo )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.