Ljubav ne poznaje granice…ni vrstu

Izvor: Dzungla.org, 11.Dec.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav ne poznaje granice…ni vrstu

Kineska Internet zajednica preplavila je jedan park prirode molbama da dozvole zaljubljenom ovnu i srni da ostanu zajedno i pored toga što njihovo neobično ponašanje izaziva zabrinutost stručnjaka.

Osoblje u parku prirode u Junanu zatražilo je savet od više od pola milijarde internet korisnika nakon što su srna Čunzi i ovan Čangmao počeli svoju nekonvencionalnu vezu.
Romansa je stigla i na naslovne strane kada je lokalna televizija jugozapadne provincije Junan >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << objavila priču uz navode da su svi pokušaji da se 'ljubavnici' razdvoje bili neuspešni.
Priča je izazvala više od 17 000 komentara na kineskoj društvenoj mreži Veibos.
'Plakala sam kada sam videla snimak. To je ljubav... Prevazišli su sve prepreke i konačno su zajedno', navela je jedna od korisnica.
( Izvor: mondo,Tanjug )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.