Lisa Mari Prisli čeka blizance

Izvor: Blic, 07.Avg.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lisa Mari Prisli čeka blizance

Lisa Mari Prisli čeka blizance, saopštila je njena predstavnica za medije, a bebe će se roditi ove jeseni.



Ćerka kralja rokenrola Elvisa Prislija i glumice Prisile Prisli vest o trudnoći saopštila je u martu, na stranici MySpace na internetu, uz objašnjenje da je to učinila jer su neki mediji objavili fotografije na kojima izgleda krupno i podsmevali joj se.

Lisa Mari (40) ima dvoje dece iz braka sa muzičarem Denijem Kiom od kojeg se razvela 1994. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Na kratko je bila udata i za Majkla Džeksona i Nikolasa Kejdža, a za producenta Majkla Lokvuda se udala u januaru 2006.

Prisila Prisli je u intervjuu TV emisiji "Entertejnment tunajt" izjavila da su blizanci čest slučaj u njihovoj porodici.

"To dolazi i sa Elvisove i sa moje strane", navela je. "Ja imam braću blizance, a i Elvis je imao brata blizanca koji je umro na rođenju".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Još naslednika slavnog Elvisa

Izvor: RTS, 07.Avg.2008

Lisa Mari Prisli, ćerka legendarnog Elvisa Prislija, čeka blizance, koji će na svet doći na jesen. Njihovim rođenjem će se udvostručiti broj Prislijevih naslednika. .Vest o trudnoći Lisa je saopštila u martu, na stranici "MySpace" na Internetu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.