Linkoteka.Rs Novi servis za povećanje posećenosti

Izvor: linkoteka.rs, 19.Dec.2011, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linkoteka.Rs Novi servis za povećanje posećenosti

Linkoteka.rs sistem pojavio se u Srbiji pre par meseci kao ozbiljna konkurencija vodecem servisu iste name linkeri.com.

Ovo je drugi servis u Srbiji koji je veoma koristan za sve ljude koji žele da na najednostavniji i što je najvažnije besplatan način promovišu svoje sajtove i povećaju posećenost i popularnost istog. Za ovo kratko vreme u sistemu se pridružilo veliki broj sajtova i iz dana u dan se taj broj povećava.

Kako su nam rekli ljudi koji stoje iza ovog sistema, Linkoteka.rs sistem nema nameru da ugrozi već postojeći konkurentski sajt već samo ima za cilj da korisnicima svog sistema pruži jedan drugačiji vid promovisanja sajtova u čemu konkurentski sajt linkeri.com do sad nisu uspeli.

Postavljanjem članaka na linkoteku , vlasnici sajtova mogu veoma brzo da povećaju svoje posete, dok čitaoci mogu lakše doći do interesantih vesti, klipova, smešnih slika, korisnih saveta s obzirom na to da na jednom mestu imaju sve.

Svi članci su poedeljeni u kategorije, tako da čitaoci mogu veoma brzo pročitati najnovije vesti iz zeljenje kategorije.

Mozemo reći da je ovaj sistem od izuzetnog značaja kako za vlasnike sajtova tako i za čitaoce koji će sigurni smo pronaći nešto interesantno iz oblasti koja ih interesuje.

Nastavak...