Letnje frizure za dugu kosu koje ćete obožavati!

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Maj.2023, 20:31

Letnje frizure za dugu kosu koje ćete obožavati!

Ovo su letnje frizure za dugu kosu koje izgledaju moderno, sa stilom a u isto vreme sprečavamo da nam kosa gubi volumen i oblik usred vrućina.
S dolaskom lepog i toplog vremena tradicionalno želimo promene, a pre svega želimo da nam frizura omogući da ažuriramo svoj imidž! Naročito ako smo vlasnik duge luksuzne kose. Pletenice, repovi, punđe – saznali smo od stilista koji je stajling relevantan za leto 2023. godine.
Konjski rep sa dodacima Jednostavan konjski rep postaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << luksuzan večernji stajling ako dodate ukrase – na primer, šnalice ili asesoare sa biserima ili cirkonima.
Pripremite kosu za stilizovanje termalnim sprejom za stilizovanje, nanesite ga po celoj dužini i osušite kosu u pravcu gde ćete i napraviti rep: na temenu, na potiljku itd. Glatko češljajte kosu, skupite rep i pričvrstite ga elastičnom trakom. Ako je kosa gusta, podelite je na dva dela: prvo sakupite kosu sa slepoočnica i potiljka elastičnom gumicom, a zatim povežite preostalu kosu sa ovim repom i takođe pričvrstite gumicom. Pričvrstite ukrase na podnožje repa. Od repa izaberite pramen, zagladite ga, poprskajte lakom i premotajte prekogumice i kopče od asesoara kako biste ih sakrili. Letnje frizure za dugu kosu- Punđe od pletenica Umorni ste od obične punđe? Napravite dve, pa čak i od pletenica! Ovaj stil ne oduzima previše vremena, ali će odmah postati centar looka.
Pripremite kosu sprejom i osušite kosu u pravcu budućih punđi. Napravite ravan središnji razdeljak, glatko češljajte kosu i skupite dva repa. Ispletite obične pletenice od tri pramena i pričvrstite ih gumicama. Uvijte pletenice u školjku oko osnove i pričvrstite ih ukosnicama. Ako se čini da dužina ili gustina kose nije dovoljna, možete koristiti bilo koji veštački pramen- u boji kose ili svetliji. Počnite da ga pletete od same osnove pletenice, a zatim formirajte punđe na isti način. Konjski rep od uvijene pletenice Neobična varijacija na temu repa, koja će odmah dati kreativnu prirodu. Po želji, frizura se može učiniti glatkom – ili lepo raširiti pramenove u blizini lica.
Pripremite kosu lakom za stilizovanje i osušite je u pravcu budućih repova. Podelite kosu na dva dela sa razdjeljkom od uha do uha kroz potiljak. Glatko češljajući kosu, sakupite dva repa. Počnite da pletete od gornjeg repa: podelite kosu na dva pramena, prvo uvijte oba pramena prema centru, a zatim ih uvijte zajedno. Ponovite ove korake za svako vezivanje. Kada prvi podvez upletete u podnožje drugog repa, takođe ga podelite na dva pramena, povežite sa polugotovim podvezom i tako umotajte do kraja. Pričvrstite elastičnom trakom i nanesite malo laka za kosu. Letnje frizure za dugu kosu- pletenica Zaokret u bezvremenskoj klasici, obična pletenica može biti zabavna i moderna kada se uradi kako treba i sa dodacima.
Pripremite kosu za stilizovanje tako što ćete je poprskati sprejom i osušiti fenom u pravcu budućeg repa. Sakupite rep malo ispod temena i pričvrstite ga elastičnom trakom. Po želji možete ostaviti pramenove na licu. Ako vam dužina ili gustina ne dozvoljavaju da pletete gustu i dugu pletenicu, koristite pramen za nadogradnju kose. Po želji možete pričvrstiti ukosnice sa natpisima ili jednostavno nevidljive ukosnice na slepoočnicama. Frizure za masnu kosu: Evo kako prikriti bad hair day!
Lepota i zdravljemax-kegfire/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Zastavkin/iStock/Getty Images Plus via Getty Images
Najnovije na portalu Marie Claire









Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.