Leticija od Španije sve ZAPANJILA nesvakidašnjim izdanjem

Izvor: 011vodič.com, 28.Okt.2020, 03:13

Leticija od Španije sve ZAPANJILA nesvakidašnjim izdanjem

Supruga španskog kralja Felipea VI s neverovatnom elegancijom i lakoćom nose komade u kakvima su druge plemkinje – naročito kraljice – nezamislive
Španska kraljevska porodica prisustvovala je u Ovijedu čuvenoj dodeli Nagrada princeze od Asturije.
Princeza Leonor, odnosno prestolonaslednica i princeza od Asturije, i njena sestra princeza Sofija ponovo su ukrale svu pažnju javnosti, ali će se modni portali nesumnjivo još dugo baviti izdanjem njihove majke kraljice Leticije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Članovi španske kraljevske porodice najpre su se sastali s osvajačima ovog priznanja, odnosno sa osobama i organizacijama koje su proteklih 12 meseci ostvarili značajne uspehe na raznim poljima. Za ovu priliku kraljica Leticija odabrala je teget midi haljinu s floralnim motivima s potpisom Karoline Herere, koju smo već videli u martu 2019. Prelepo i u njenom stilu!
Ipak, pravu modnu poslasticu i iznenađenje spremila je svečanu dodelu nagrada koja je održana u „Hotelu de la Rekonkvista“.
Španska kraljica je, naime, sve ostavila bez daha pojavivši se u elegantnoj haljini koja prati liniju tela, ali nije uska i seže nešto ispod kolena. U pitanju je navy model brenda Delpozo koji je sečen ispod grudi, na desnom ramenu je ukrašen masivnom tkaninom u obliku cveta, dok je levo rame – golo!
Ovaj nesvakidašnji izbor za jednu kraljicu Leticija je upotpunila salonkama i pismo tašnom, a što se tiče frizure odabrala je nizak rep i kosu podeljenu sa strane.
Događaju je, inače, prisustvovala kraljica Sofija, majka kralja Felipea i supruga (bivšeg) kralja Huana Karlosa I, koji je nedavno misteriozno nestao iz zemlje, što je njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon ovog skandala.
GLOSSY 


The post Leticija od Španije sve ZAPANJILA nesvakidašnjim izdanjem appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.