Lepotica iza rešetaka (FOTO)

Izvor: Mondo, 18.Maj.2019, 05:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepotica iza rešetaka (FOTO)

I nije joj prvi put!

Devojka zvezde rijalitija "Jersey shore" Ronija Ortiza Džen Harli, privedena je u Las Vegasu zbog nasilja u porodici.

Iz stanice je sprovedena u zatvor, nakon čega su krenule spekulacije da je Džen pretukla rijaliti dečka, baš kao i prošle godine, kada je isto kao i juče završila u zatvoru.

Incident u kojem nije navedeno ime žrtve porodičnog nasilja najverovatnije je Roni, koji se nedugo nakon hapšenja devojke s kojom ima dete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << oglasio na društvenim mrežama i napisao "da se nikada neće promeniti dok ne promeni ono što radi svakog dana".

Krajem prošle godine par je završio u medijima nakon što je Harlijeva tukla Ronija i gađala ga pikslom, nakon čega je ovaj završio na ušivanju, a potom i u policijskoj stanici gde ju je prijavio za nasilje.

View this post on Instagram

A post shared by J Harley (@jennharley) on May 17, 2018 at 5:27pm PDT

View this post on Instagram

Little throw back and fun fact was 9 weeks preg with my little baby here :) #babygirl #pregnancyglow✨

A post shared by J Harley (@jennharley) on Apr 27, 2019 at 10:34am PDT

View this post on Instagram

What’s your fav not fav quote girls write on their ig pic “She always had that about her, the sparkle in her eye, she was unshakeable and what made her so admirable was; does anyone else hate these as much as I do lmao #lorilaughlin #shequotes #yolonation

A post shared by J Harley (@jennharley) on Mar 13, 2019 at 5:27pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.