Lepa Lukić: Dosta mi je gologuzih pevačica!

Izvor: Press, 25.Feb.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Lukić: Dosta mi je gologuzih pevačica!

Lepa Lukić nahvalila Jecu Krsmanović rekavši da tako treba da izgleda svaka pevačica
Lepa Lukić izrevoltirana je izgledom pojedinih pevačica na domaćoj estradi. U više navrata je isticala da je i pre dvadeset i trideset godina bilo onih koje su se skidale gole, ali da je sve njih dočekala i ispratila.

Lepa je na snimanju Granda srela pevačicu Jecu, koju poznaje još dok je bila devojčica: ''Evo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kako treba da izgleda prava mlada pevačica. Jeca je neko na koga treba da se ugledaju sve gologuze pevačice. Ona ima sve. I stas, i glas i lepotu. Nije dala grudi i guzu na izvolte. Iz nje izbija seksepil, ali onaj prirodni.Gledajte i učite'', rekla je Lepa.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.