Lepa Brena snimila spot

Izvor: Blic, 12.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena snimila spot

Folk pevačica i vlasnica „Grand produkcije" Lepa Brena, koja je nedavno izdala dugo očekivani album „Uđi slobodno", snimila je i prvi spot za pesmu „Pazi kome zavidiš".

Kako je Brena uvek bila za korak ispred svih, tako joj ni ovoga puta nije bio problem da snimi spot na svetskom nivou. Za potrebe snimanja uloženo je mnogo para, a produkcijski deo posla poverila je kući „Visual infinity". Ovaj visokobudžetni spot sniman je u Novom Sadu i Somboru, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ranim jutarnjim časovima. Iako je u snimanju spota učestvovalo 30 ljudi, posla je bilo i previše, pa je spot samo prvog dana sniman čak 12 sati. Glumački deo posla odradili su Aleksandar Jović, koji je glumio mačo tipa, sa ženom, ljubavnicom i devojkom pored sebe Stašom Terzić i Aleksandrom Raonić.

Haljine koje je Brena nosila na snimanju, crna i bela, kupljene su u Londonu, i autentičnog su kroja, nalik haljini koju je nosila Merlin Monro u filmu „Autobuska stanica".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.