Lepa Brena predmet podsmeha!

Izvor: Mondo, 07.Jan.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena predmet podsmeha!

Pa, ne piše se tako...

Lepa Brena je napravila grešku u pisanju kada se na svom Instagram profilu pohvalila pratiocima da je u Crnoj Gori, zbog čega je postala predmet podsmeha na društvenim mrežama!

Pevačica je boravila u Tivtu, odakle se javila iz luksuznog dela Crne Gore - Porto Montenegra. Dok je pozdravljala pratioce putem video snimka, u opisu je napisala:

"Poz iz Porto Monte Negro."

S obzirom na to da se pravilno piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Porto Montenegro, usledili su brojni komentari pratioca koji su je podsmevali zbog greške koju je napravila...

JEDNA JE BRENA: "Jugoslovenka" u krcatoj Areni! (VIDEO)

"pozzz iz Polj ske", "Poz iz Pari Za" i "joooj...Breno,kako tako da napises...", samo su neki od komentara.

Izgleda da Breni ne smetaju ove pošalice, pošto i dalje nije ispravila lapsus koji je napravila, a koji možete pogledati OVDE.

"Nisam samo seks simbol i plavuša u miniću!"

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Breni se svi smeju zbog pravopisne greške

Izvor: Svet, 08.Jan.2019, 06:52

Kao što mnogi znaju da kažu pevačica Lepa Brena je jedan od simbola nekadašnje Jugoslavije. I dalje, gde god da se pojavi, pleni svojom pojavom. Međutim, tokom prethodnih dana boravila je u Crnoj Gori i napravila peh zbog kog joj se na društvenim mrežama smeju.. Za reprizu Nove godine Brena je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.