Izvor: Blic, 23.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena pozvala Jadranku u 'Grand'

Lepa Brena pozvala Jadranku u 'Grand'

'Obožavam Indiru Radić, ona je moj idol', izjavila je nekoliko puta učesnica 'Velikog brata', domaćica iz Konatica Jadranka Živanović, koja je na poziv Lepe Brene, vlasnice 'Grand produkcije', pristala da u 'Grand paradi' otpeva pesmu svoje miljenice.

- Brena me je primetila dok sam pevala Indirine pesme u rialiti šouu 'Menjam ženu', oduševila se mojim nastupom i pozvala me je da budem gost u jednoj 'Grandovoj' emisiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Jadranka je nekoliko puta tokom boravka u kući pominjala kako bi volela da upozna Indiru, a o nastupu koji će gledaoci uskoro imati priliku da vide na televiziji kaže:

- Jedva čekam da stanem na binu. Nemam tremu. Najverovatnije ću pevati 'Za 50 godina' ili 'Moj živote', jer su to moje omiljene Indirine pesme. Jedini problem je što mi je otišao glas od pevanja na slavi.

M. R.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.