Lepa Brena: Bolest se ponovila, a to je ozbiljan alarm

Izvor: S media, 25.Sep.2012, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: Bolest se ponovila, a to je ozbiljan alarm

Slavna pevačica dobila je trombozu 2004. Tada joj je na nastupu poplavela ruka i počela da trne zbog začepljenje glavne vene supklavije. Ovog leta bolest se vratila u obliku tromboze potključne vene.

- Prvu trombozu sam pregurala 2004. godine, ali sam nakon toga nastavila sa velikim radom i iscrpljujućim tempom života. To što se bolest ovog leta ponovila, predstavlja ozbiljan alarm. Ukoliko se ne sanira na vreme, posledice mogu biti infarkt srca, moždani udar ili embolija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pluća, rekla je Lepa Brena i dodala:

- Nisam uplašena, ali uhvati me ponekad kriza. Ja sam radoholik i uvek razmišljam šta ću i kako ću dalje da radim. Drugo, tu su i moja deca kojoj treba da se nađem i da ih usmeravam kroz život. Svaki roditelj dobro zna koliko je teško biti i profesionalac na radnom mestu i dobar i privržen roditelj svojoj deci. Sama sam kriva što sebi nisam dala više oduška.

*** Nije šala: Porno glumac nudi novac za glavu Bokija 13

*** Pogledajte: Džej hteo da ukrade telefon u emisiji kod Lee Kiš

*** Voli da se skida: Hari Poter ponovo pokazao penis

Izvor: S media/Blic, Foto: Marko Stevanović

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Lepa Brena: Tromboza me nije uplašila!

Izvor: Kurir, 26.Sep.2012, 15:05

Lepa Brena priznala je da je bolest nije uplašila ali da je ponekad uhvati kriza. "Nisam uplašena, ali uhvati me ponekad kriza. Ja sam radoholičar i uvek razmišljam što ću i kako ću dalje da radim. Neću prestati da pevam", rekla je Lepa Brena, koja se posle dužeg vremena pojavila u javnosti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.