Izvor: Blic, 07.Dec.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leontina dobila ruže od Mikija

Leontina dobila ruže od Mikija

Grupi 'Amadeus', pobedniku Prvog radijskog festivala u SCG, pripala je nagrada od 5.000 evra, drugoplasirana Jellena je kući ponela 3.000 evra, a Leontina dve koverte i dva buketa cveće. U jednoj koverti je bilo 1.500 evra za treće mesto, u drugoj 1.000 za najbolji tekst, jedan buket je od obožavaoca, a pet crvenih ruža Leontini je poklonio njen dečko Miki Perić.

Miki je demantovao priču koja ovi dana kruži gradom da će Leontina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i on uskoro stati pred oltar. Par krije svoju vezu, pa se svaki pokušaj da nešto više saznamo o njihovoj ljubavi završavao Mikijevom pričom da sprema album i brižljivo radi na novim pesmama.

Neda Ukraden je u paperjastom žutom kompletu šetala po bekstejdžu, dok ju je u stopu pratio mladić sa trospratnim cvetnim aranžmanom u rukama. Na kartici je pisalo: 'You are simply the best!' ('Ti si, jednostavno, najbolja'). Šuškalo se da je cveće poslao bogati udvarač.

Za stolom do šanka sedelo je nekoliko najpoznatijih domaćih menadžera, sa Rakom Marićem na čelu. Pričalo se kako posao loše ide, narod nema para, ulaznice za koncert ne mogu da isplate troškove... Galantni Raka je društvo častio pićem, uz duhovitu opasku: 'Ja još uvek trošim pare zarađene s ‘Bijelim dugmetom’. Valja l’ ova, a?' I dok se društvo smejalo Rakinim šalama, za sto je seo Haris Džinović. Posle tenisa, koji igra u hotelu 'Interkontinental', prošetao je do Centra 'Sava' da popije piće sa starim jaranom. Džinović nam je ispričao da još ne zna pol deteta iako mu je supruga već u petom mesecu trudnoće. 'Nije tačno da ja po svaku cenu želim sina. Želja moje supruge Meline jeste da posle prve ćerke, drugo dete bude muško', rekao je Haris koji ovih dana, na oduševljenje poklonika njegove muzike, radi na novom albumu.

Simonida Stanković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.