Lekari prate Anđinu trudnoću

Izvor: Blic, 05.Jul.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari prate Anđinu trudnoću

Najpoznatija holivudska buduća mama Andželina Žoli, koja je primljena u bolnicu „Lenval" u Nici početkom nedelje, oseća se odlično po rečima lekara Majkla Sasmena, koji nije želeo da precizira datum kada će se glumica poroditi.



Zbog ogromnog interesovanja svih svetskih medija, koji s nestrpljenjem očekuju rođenje blizanaca Andželine Žoli i Breda Pita, doktor Sasmen održao je nekoliko kratkih konferencija za medije na kojima je govorio o zdravstvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stanju Žolijeve.

Kako je Sasmen objasnio, lekari za sada samo prate njeno stanje, u želji da glumica održi trudnoću još nekoliko nedelja kako bi na svet donela zdrave bebe.

- Jednostavno rečeno, ona je pacijent kao i bilo koji drugi, i prema kome gajim izuzetno poštovanje - odgovorio je Sasmen na pitanje novinara kakav je pacijent slavna glumica, i dodao: „Ne mogu vam dati određeni datum. Recimo da će se porođaj dogoditi u narednim nedeljama".

Početkom godine Andželina i Bred kupili su vilu iz 17. veka u Provansi kako bi rođenje blizanaca dočekali što dalje od očiju javnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.