Lejdi Gaga (ne) dolazi u Podgoricu

Izvor: S media, 18.Mar.2011, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga (ne) dolazi u Podgoricu

Vest o dolasku Lejdi Gage u Podgoricu na svečano otvaranje "Atlas Capital Centra" koju su prenele jedne dnevne novine, za "Atlas Tv" prokomentarisao je Majk Tarhini, direktor "Abu Dabi Capital Group", a S media portal ekskluzivno je dobio saopštenje iz kabineta beogradskog predstavništva.

"Abu Dabi Capital Group" je kompanija koja je partner Duška Kneževića na projektu Atlas Capital Centra, a dorektor Tarhini je prokomentarisao:

- Ne znamo kako se u ovom trenutku ta informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << našla u medijima, budući da su još u toku pregovori sa menadžerima internacionalne šoubiznis scene. Za svečano otvaranje Atlas Capital centra, koje će biti tokom ove godine, našem partneru Dušku Kneževiću jesmo predložili da organizujemo specijalni događaj sa jednom velikom svetskom zvezdom. Avagardna diva pop scene, Lejdi Gaga svakako je favorit.

Tarhini je dodao da je pored Lejdi Gage u opticaju još nekoliko zvučnih svetskih imena, ali nije otkrio koja. S obzirom na to da se još uvek ne zna ni tačan datum otvaranja centra u Crnoj Gori, i ime specijalnog gosta biće naknadno objavljeno.

S.I.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.