Lejdi Gaga kod Simpsonovih

Izvor: NaDlanu.com, 23.Avg.2011, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga kod Simpsonovih

LOS ANDJELES, 23. avgusta 2011. (Beta) - Pop zvezda Lejdi Gaga gostovaće u crtanoj seriji "Simpsonovi", objavio je u utorak sajt Entertejnment vikli.

LOS ANDJELES, 23. avgusta 2011. (Beta) - Pop zvezda Lejdi Gaga gostovaće u crtanoj seriji "Simpsonovi", objavio je u utorak sajt Entertejnment vikli.Lejdi Gaga će gostovati u epizodi "Lisa Goes Gaga" koja će biti prikazana na proleće, u okviru 23. sezone serije.Pevačica je priznala da je bila nervozna prilikom posete studiju. "Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << stvaram muziku, ne dajem glas (crtanim junacima) baš svakog dana u nedelji. Njihovi junaci su tako neverovatno uverljivi i iskreni, neobuzdani i duhoviti. Morala sam stalno sebe da podsećam na iskrenost tog humora", rekla je Entertejnment vikliju. "Ovo je jedna od najzabavnijih stvari koje sam radila", navela je 25-godišnja pevačica.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lejdi Gaga kod Simpsonovih

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2011

LOS ANĐELES - Pop zvezda Lejdi Gaga gostovaće u crtanoj seriji "Simpsonovi".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Lejdi Gaga se ljubi sa Mardž Simpson!

Izvor: S media, 24.Avg.2011, 02:41

Pevačica Lejdi Gaga pozajmiće glas samoj sebi u crtanoj seriji "Simpsonovi", a u toj epizodi će se čak i ljubiti sa Mardž Simpson!..Pop zvezda Lejdi Gaga gostovaće u animiranoj seriji "Simpsonovi"! Ona će "pozajmiti" glas samoj sebi, a epizoda će biti prikazana tek 2013. godine, iako je svoj...

Nastavak na S media...

Lejdi Gaga kod Simpsonovih

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2011

Pop zvezda Lejdi Gaga gostovaće u crtanoj seriji "Simpsonovi", objavio je sajt “Entertejnment vikli“...Lejdi Gaga će gostovati u epizodi "Lisa Goes Gaga" koja će biti prikazana na proleće, u okviru 23. sezone serije...Pevačica je priznala da je bila nervozna prilikom posete studiju..."Ja stvaram...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.