Lejdi Gaga: Ja sam prava dama

Izvor: Blic, 24.Feb.2010, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga: Ja sam prava dama

Eksentrična pop pevačica Lejdi Gaga, koja se slikala polunaga za najnoviji broj magazina "Q", izjavila je da je ona prava dama, preneo je "Dejli mejl".

Lejdi Gaga (23), čije je pravo ime Stefani Germanota, pozirala je za "Q" još u decembru, obučena u par uskih, crnih pantalona i sa lancima obešenim oko vrata.

Uprkos svojim nastupima na sceni i upadljivom stilu oblačenja, Gaga tvrdi da je ona mnogo konvencionalnija nego što to ljudi misle.

"Pa, ja verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u određene institucije, kuvanje, služenje večere, vođenje brige o porodici. Tako da smatram da sam prava dama", rekla je Gaga.

Pevačica je bila vidno pod stresom tokom davanja intervjua i fotografisanja, a na kraju je i zaplakala.

Gagi je lekar savetovao da odloži koncert u saveznoj američkoj državi Indijani, zakazan za 15. januar. Uoči nastupa ona je imala izvesnih problema sa disanjem i preporučeno joj je da odmori nekoliko dana. Ona se zbog toga izvinila na svojoj stranici na "Tviteru".

"Plakala sam satima, osećam se kao da sam noćas izneverila svoje fanove. Sat pre nastupa osetila sam vrtoglavicu i imala sam problema sa disanjem".

Novinarka "Q-a", koja je intervjuisala Lejdi Gagu, navela je da je ona imala psihički slom tokom razgovora, koji se odigrao nekoliko nedelja pre nego što je ona otkazala nastup u Indijani zbog iscrpljenosti.

"Gaga je pometena, ubeđena je da zbog svetla njene oči izgledaju mrtve i da je njena brada prenaglašena", napisala je novinarka.

"Slušajte šta vam govorim. Prosto, ne sviđa mi se fotografija", rekla je pevačica, preneo je "Dejli mejl".

"Ja sam pod stresom", dodala je ona i otišla u prostoriju sa garderobom, da bi se vratila nakon nekoliko minuta, uplakana i sa mnogo senke na očima.

"Nisam trenutno na dobrom mestu", rekla je Gaga, navodeći da treba da krene i da se nada da će snimanje biti pomereno.

Ona je u intervjuu priznala da je imala mnogo emotivnih bitki sa svojom produkcijskom kućom zbog svog stila.

"Poslednja stvar koju neka mlada žena treba je još jedna fotografija seksi pop zvezde kako se uvija na pesku, premazana uljem i dodiruje se. Moj imidž je bio sporan u mojoj produkcijskoj kući. Borila sam se mesecima i plakala na sastancima. Kritikovana sam da sam arogantna jer, ako ste sigurni u sebe kao žena, oni kažu da ste kučka, a ako ste muškarac i imate snažnu volju, to je onda normalno", ukazala je Gaga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.