Ledene face: Ovako su Kim i Kanje reagovali kada je voditeljka pala ispred njih

Izvor: Blic, 22.Apr.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledene face: Ovako su Kim i Kanje reagovali kada je voditeljka pala ispred njih

Ejmi Šumer, komičarka i voditeljka ovogodišnje dodele MTV nagrada, namerno je pala na crvenom tepihu ispred poznatog para Kardašijan-Vest, a na sveopšte iznanađenje, ni Kim ni Kanje nisu pokušali da joj pomognu.

Oni su na svečanosti "Tajm" magazina pozirali na crvenom tepihu kada je voditeljka ovogodišnjih MTV nagrada Ejmi Šumer rešila da se našali sa njima.

Napravila se da i sama pozira, i "slučajno" se saplela o haljinu Kim Kardašijan.

Ledene face Kanijea i Kim su govorile da se oni ne saginju i ne dižu dame sa patosa.

 

Kako je to izgledalo pogledajte OVDE:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bezdušni Kim i Kanje: Ladno gledali ženu koja je pala pored njih (video)

Izvor: Svet, 23.Apr.2015, 00:29

Ejmi Šumer, komičarka i voditeljka ovogodišnje dodele MTV nagrada, namerno je pala na crvenom tepihu ispred poznatog para Kardašijan-Vest, a na sveopšte iznenađenje, ni Kim ni Kanje nisu pokušali da joj pomognu.. Oni su na svečanosti “Tajm” magazina pozirali na crvenom tepihu kada je voditeljka...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.