Lažu!

Izvor: Mondo, 28.Jan.2018, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažu!

Glumac se oglasio povodom novih optužbi da je seksualno zlostavljao još dve devojke.

Foto: YouTube/Warner Bros. UK

Zvezda serije "Svita" Džeremi Pivan, demantovao je optužbu koleginice Arijane Belmar, koja je izjavila u novembru prošle godine da je napao jednom na setu, jednom u Plejboj vili.

JOŠ JEDAN: Zvezda HIT serije pipkala koleginicu

U međuvremenu su se javile još dve devojke koje tvrde da ih je glumac napastvovao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Jedna od njih tvrdi da je Pivan napao 1985. godine u prikolici tokom snimanja, dok je druga izjavila da je izašla s njim, ali da je on u jednom trenutku postao agresivan, te je prisilo da ima odnos s njim.

"Nikada nisam nikog napao, niti radio nešto protiv njihove volje. Ove optužbe su laž! Zašto nisu ranije progovorile, nego su čekale 30 godina?!", izjavio je glumac i dodao da on zna šta znači to kada žena kaže "ne".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.