Laž će je skupo koštati: Nova Mis Srbije mora da plati debelu odštetu! (FOTO)

Izvor: S media, 10.Okt.2012, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laž će je skupo koštati: Nova Mis Srbije mora da plati "debelu" odštetu! (FOTO)

Posle recite kako laž ne košta ništa!

Novoizabranoj mis Srbije Nikolini Bojić biće oduzeta kruna i moraće da plati odštetu od 50.000 evra jer je krila da je u braku sa kanadskim teniserom hrvatskog porekla Frankom Dančevićem, što se kosi sa pravilima ovog izbora lepote!

Nakon otkrića da se misica udala sredinom maja na plaži na Floridi, vlasnica kompanije „Mis Ju" Vesna de Vinča poručila je da će Nikolina snositi ozbiljne posledice zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nepoštovanja ugovora.

- Trenutno proveravamo da li se mis Srbije zaista udala, a ako se utvrdi da je u braku, biće joj oduzeta titula i platiće odštetu zato što je narušila ugled kompanije i države, poručuje Vesna de Vinča.

Izvor: S media, Press, Foto: Press

Pretraga po temi: Nikolna Bojić, Laž, Udata, Odšteta, Skupo je koštala

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.