Laušević u nastavku Južnog vetra! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Jan.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laušević u nastavku "Južnog vetra"! (VIDEO)

Slavni glumac u glavnoj ulozi u nastavku najvećeg prošlogodišnjeg hita!

Domaća štampa prenosi da će Žarko Laušević igrati glavnu ulogu u filmu i seriji "Južni vetar", čije snimanje počinje ovog proleća.

Sve o filmu godine!

"Kurir" saznaje da je dogovor sa Lauševićem postignut proteklog vikenda, a reditelj Miloš Avramović potvrdio je tu informaciju.

 "Postigli smo dogovor, o njegovoj ulozi ne mogu previše da otkrijem, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << toga da će igrati čoveka iz podzemlja," rekao je Avramović tom listu.

Biković snima film o bombardovanju

"Južni vetar" je najveći prošlogodišnji hit u domaćoj kinematografiji, pošto ga je do sada videlo oko 800.000 ljudi. Pogledajte MONDO TV o filmu!

View this post on Instagram

Film "Južni vetar" je publika dugo čekala - zbog fantastične glumačke ekipe, u kojoj su @bikovic, Dragan Bjelogrlić, Srđan Todorović, i mnogi drugi veliki glumci. Ovo je i poslednja uloga koju je snimio Nebojša Glogovac. Evo priče o tome zašto ovaj film upoređuju sa čuvenim "Ranama". #film #juznivetar #rane #mondoportal

A post shared by MONDO (@mondoportal) on Oct 23, 2018 at 9:05am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.